Doprajte svojim blízkym originálne darčeky na Vianoce: Tieto kúsky isto ocenia

Aktualizované: 30.11.2022

Papuče, ponožky alebo klasika – parfum? Skúste to tento rok s jedinečnými darčekmi, ktoré vašich blízkych potešia. A ich cena poteší zase vás.

Na darčeky nemusíte minúť stovky eur, aby potešili. Ak stavíte na unikátne kúsky, môžete si byť istí, že obdarovaným vykúzlia úsmev na tvári a zahrejú ich pri srdci. 

Čarovné riasogule oživia každý príbytok

Poznáte riasogule? Dokážu harmonizovať priestor a pozitívne ovplyvňujú majiteľa. Tieto zaujímavé rastlinné útvary zaujmú na sto percent. Zabite dve muchy jednou ranou, zaobstarajte svojim blízkym praktické a cenovo výhodné riasogule s akváriom v mnohých veľkostiach, prevedeniach a cenových reláciách. Túžite po viacerých riasoguliach alebo väčšom „akvárku“ alebo vám stačí niečo menšie? Vyberte si u nás najvhodnejší variant, v našej ponuke nájdete už 10 rôznych typov akvárií.

akvarium-na-dreve-velke-florecita-002

Štýlové kvetináče – perfektný darček

Milovníci kvetov veľmi dobre vedia, akú veľkú úlohu zohrávajú kvetináče. Etno kúsok, drevený kvetináč alebo pôsobivé prevedenie s nožičkami, prípadne ručne maľovaný typ? U nás si vyberie každý. Dožičte bývaniu jedinečné dekorácie v podobe unikátnych keramických a iných kvetináčov.

kvetinace-florecita-078

Rozvoňajte svoju domácnosť prírodnými vôňami

Voňavé sviečky sú v rámci Vianoc stávkou na istotu. Počuli ste už o prírodných sviečkach zo sójového vosku? Horia dvojnásobne dlhšie ako klasické parafínové. Sklenený pohár dokážete po tom, čo sviečka dohorí, všestranne využiť. A tie prírodné vône – jednoducho omamné.

sojova-sviecka-botanicka-florecita-023

Prírodná kozmetika je zásahom do čierneho

Máte to radi „na prírodno“? Aj my! Tak do toho, u nás zoženiete tie najlepšie prírodné mydlá z dielne značky MusK (Mydláreň u slečny Kaplánovej), ktoré vás dostanú svojím zložením a delikátnou vôňou. Nechýba im olivový, kokosový, ricínový alebo slnečnicový olej, kakaové maslo či včelí vosk. V kúpeľni nádherne vyniknú na ručne robených mydelničkách zo slovenskej dielne Keramika Greško.

mydlo-musk-s-mydelnickou

Ak niekomu chcete dopriať ozajstný wellness, zabaľte mu pod stromček šumivú bombu do vane. Farby, vône a neopakovateľný zážitok môže zažiť každý vďaka šumivým guličkám, ktoré nájdete na našich stránkach.

sumive-bomby-do-kupela

A bude toho u nás ešte mnoho pribúdať v rámci starostlivosti o telo – ste pripravení?